Thursday, December 17, 2009

WEDDING-PERAK

Adik aku ni mesti tgah berangan nak kahwin. Simpan duit dulu ea syg.

Syg Mama ni kecik lg tp bab2 bgmbr suka sgt.

Gabungan warna merah n hitam- sgt menarik

Malula saya :)


Saya pun :) siap berpeluh lg ni. Ramai betul orang ni.



MAJLIS KAHWIN

Minggu lpas kitaorg g Perak n Rembau sbb ader knduri kahwin. Mmg enjoy sgt g saner sbb dah lama tak jumpa saudara-mara + nak kenalkan Wardiah kat tuk n pahnya kat saner. My brothers mcm biasala enjoy sgt bgmr mcm la diaorg tu model :)









KERETA ROSAK





Gmbr2 ni diambil masa otw ke Rembau, keter papa aku rosak. Sambil2 tunggu tu kitaorg pun bersuka ria la. Enjoy betul wpun keter rosak sbb my brothers n my hsbnd sibuk bgmbr mcm tak der tmpat lain yg cun tuk ditangkap.

MACAM-MACAM


My dad, my moms n My baby-Wardiah





Ni anak my auntie yg baru masuk 6 org :) Umurnya 4bln lbih. Cutenya

Thursday, December 3, 2009

MAM Baby Bottle

<
Dah lama aku tak update blog aku, dah bersawang agaknya. So hari ni aku nak ceter pasal ni. I am a huge fan of this bottle. Jatuh cinta pandang pertama cause my hsbnd yg belikan for our baby. so cute n Wardiah guna bottle ni dah lama n kitaorg rasa akan continue guna this brand untill dia ckup besar tuk minum sndiri. Botol ni sgt bagus sbb SGT SENANG utk dicuci. Botol ni ada pelbagai warna, so far Wardiah dah ada warna pink n purple. Before this aku guna gak botol avent n bimi tp aku lebih suka botol mam ni.