Friday, November 20, 2009

Lagu n lirik yg amat bermakna bagi aku.


Celine Dion
When I Need You

When I need you
I just close my eyes and I'm with you
And all that I so want to give you
It's only a heart beat away

When I need love
I hold out my hands and I touch love
I never knew there was so much love
Keeping me warm night and day

Miles and miles of empty space in
Between us
A telephone can't take the place of your
Smile
But you know I wont be traveling
Forever
It's cold out, but hold out and do like I do

When I need you
I just close my eyes and I'm with you
And all that I so want to give you babe
It's only a heartbeat away

It's not easy when the road is your driver
Honey, that's a heavy load that we bear
But you know I wont be traveling a
Lifetime
It's cold out but hold out and do like I do
Oh I need you

When I need love
I hold out my hands and I touch love
I never knew there was so much love
Keeping me warm night and day

When I need you
I just close my eyes and I'm with you
And all that I so want to give you
It's only a heart beat away

Friday, November 13, 2009

DAH NASIB

Smlm cermin keter aku pecah. Geramnya la kat uncle bangla yg slalu mesin rumput kat rumah aku. Mula2 mmgla aku marah sgt kat dia sbb myusahkan aku tp bila aku fikir2 blik timbul plak rasa kesian. Uncle tu kata dia tak mampu nak byr sbb dia org miskin, wpun aku tengah marah waktu tu tp bila mgenangkan nasib dia, aku terus kesian. Hai . . .dah nasib, redho je la...nmpknya aku la yg kena byr tuk cermin tu takkan nak paksa dia plak, uncle tu pun tak berduit. klau dia berduit takkan dia potong rumput setiap hari. Tp klau dia menipu, biarla dia tanggung sendiri.

Ps: Silap2 haribulan aku plak yg buat part time mesin rumput pas ni.

Wednesday, November 11, 2009

REZEKI ANAK

Alhamdulillah, rezeki anakla katakan syukur...

Thursday, November 5, 2009

Tuesday, November 3, 2009

PERFECTIONIST

Kwn2 semua adakah anda seorg perfectionist? Adakah perfectionist ni bleh dianggap sbgai satu penyakit?

Monday, November 2, 2009

Kenapa

Knp aku hari ni hati tak tenteram n rasa mcm sesuatu membelenggu aku. Semua yg aku buat n nak buat seakan tak selesa. Knp ngan aku hari ni. Apa yang tak kena sbnarnya, aku sndiri pun tak tahu apa masalah ngan aku hari ni.