Thursday, October 23, 2008

Wednesday, October 22, 2008

More Info friends


Blood Type: B
The Individualist

Positive qualities:
Creative, Passionate, Strong, Animal loving, Optimistic and Flexible.

Negative qualities:
Wild, Unsociable, Critical, Indecisive, Unpredictable and Unforgiving.

Compatibility:
B is most compatible with blood types B and AB.

Famous people with the same blood type:
Jack Nicholson, Luciano Pavarotti, Tom Selleck, Mia Farrow, Paul McCartney, Leonardo DiCaprio.

Tuesday, October 21, 2008

Busy

Busy............

Dah lama sgt aku tak layan blog2 ni. Aku busy lah. kwn2 aku byk yang bising nape aku tak update blog. Bukan aper friends, i am busy right now. Cun tak kek atas tu? aku suka betul kek mcm tu. Aku ni mmg hantu bunga. kan best kalau kek kahwin aku mcm tu. tapi entah la dpt ke tak aku tempah kek mcm tu.

Your personality is..


Blood type A:

The Perfectionist


Positive qualities:

Reserved, Patient, Sensitive, Responsible and Punctual.


Negative qualities:

Obsessive, Stubborn, Conservative and Tense.


Compatibility:

A is most compatible with blood types A and AB.


Famous people with the same blood type:

George H. W. Bush, O.J. Simpson, Britney Spears, Alan Alda, Adolf Hitler, Lyndon B. Johnson, Richard Nixon.

Ni pulak aku dapat drpd Intan's blog. Bila aku baca je yang ditulis dalam blog tu, aku rasa betul la kot. Aku ni mmg perfectionist. Tapi aku selalu nasihatkan diri aku "dlm dunia ni mane ade yang sempurna". aku kalau buat sesuatu benda mesti aku nak nampak benda tu cantik dan sempurna di mata aku. Walaupun mgkin org kata sebaliknya aku tak kisah, sbb mata aku yang nak tengok. That's why bab2 memilih brg, kad dan hiasan, tunang aku akan suruh aku buat pilihan. Aku mmg cerewet, cuma org terdekat saje yang tahu betapa cerewetnya aku (saper lagi kalau bkn parents dan tunang ku) Mak aku selalu bising, aku ni cerewet dalm segala segi.

Tapi aku rasa setiap org ada cerewetnya masing2. Aku akan cerewet bila benda tu berkaitan pakaian, letak atur brg, perhiasan dlm rumah dan kualiti brg. Aku sggup keluar duit lebih asalkan aku puas hati ngan kualitinya. selagi aku tak puas hati selagi tu la aku akan fikirkannya. tapi aku rasa sifat cerewet ni perlu ada pada diri setiap org sbb kalau seseorg tu tak cerewet, aku rasa tak sempurna hidupnya, hehe.

Monday, October 6, 2008

The person who last tag you is: Jet

Your relationship with him/her is:Office mate & sis @ org gaji hehe.

Your five impression of him/her:
I - suka melawa II - boros III- kuat nangis IV- sibuk ngan internet V- suka curse ... hohoho.

The most memorable thing he/she had done for you:

belum lg, coming soon hehee.

5. The most memorable thing he/she had said to you:tak de

6. If he/she become your lover, you will: tak hingin aku, kopak poket aku sbb suka brg branded mcm aku, tapi dia lg branded.

7. If he/she become your lover, thing he/she has to improve on will be:penampilan, hehe kena kurus sikit

8. If he/she become your enemy, you will: jeling6 dia

9. If he/she become your enemy, the reason will be:tak tahu

10. The most desired thing you want to do for him/her now is:wish her to be someone better

11. Your overall impression of him/her is: aku rasa aku dah jawap td

12. How you think people around you will feel about you?: span santun, entah la ikut majlis kot

13. On the contrary, the characters you hate yourself areI - aku ni suka berckap

14. The most ideal person you want to be is:mjdi lebih baik dpd skrag

15. For people that care and like you, say something to them:i love u

16. Pass this quiz to 5 persons that you wished to know how they feel about you:1. intan 2. jet 3.yani 4. Kak Neeza5. Nuar

17. Who is no.1 having relationship with?Din NAZA

18. Is no.4 a male or female?Female

19. If no.3 and 5 are together, will it be a good thing?tak kot

20. What is no.2 studying about?dia pun sama mcm aku tengah fikir nak kahwin.

When was the last time you had a chat with no.3?td 10 minit yang lalu

21. What kind of music band does no.4 like?tak tahuler

22. Does no.1 have any siblings?Byk giler smpai dlm tandas awam kat maran pun bleh jmpa mak saudara dia, hoho.

23. Will you woo no.2?tolong la, aku tak nakkkk.

24. How about no.4?aku normal la!

25. Is no.1 single?married n waiting for baby/babies hehe

26. What is the surname of no.3?yanie. What’s the hobby of no.5?tido

27. Does no.1 and 5 get along well?yup... like bro n sis...

28. Where is no.2 studying at?uitm

29. Talk something casually about no.1:kuat temenung gelaran popular

30. Have you tried developing feelings for no.3?aku dah ckp aku normal, x paham betul la pc ni

31. Where does no.5 live at?he's a Perakian, but now studying at KL

32. What colour does no.2 like?Red...

33. Are no.3 and 1 best friend?yes, sbb dua2 kuli, hehehehehe

34. Does no.3 have any pets?entah

35. Is no.1 the sexiest person in the world?sexy la gak, tapi dia dulu skeleton hidup. (Intan aku syg ko)

36. What is no. 5 doing now? tgh chat kot